Dom > Novice > Vsebine

LED razsvetljava poslovne priložnosti štiri stavbe

Jul 28, 2015

Stavbe vrste so običajno zelo veliko, ampak v bistvu pripadajo vlada poslovne stavbe, poslovne stavbe, nizko dvig stanovanjskih stavb in štiri vrste poslovne stavbe na shop tla.

, Vladno poslopje zaradi upoštevanja takih stavb LED vrt luči, predvsem umetniškega izražanja je slovesno vzdušje, svetlobe in jasne moralne teme izpostaviti vlade podoba sence, tako da svetloba ne more biti preveč fancy razsvetljave tehnik z uporabo visoko svetlost svetlobe svetlobnih izpostaviti noč shranjevanje energije in arhitekturne značilnosti objekta. Če vladna poslopja na obeh straneh opeke zunanje stene odbojnosti svetlobe je višji, zato high-power reflektorji osvetlitev odražajo gradbena višina in širina za oblikovanje stekla zavese stene na mestu pod stolpec ozkega zakotja reflektorji stolpec struktura jasno izražene, srednji vrata vhod je treba z uporabo višje svetlost za njeno prebivalstvo. Plava v steklu hišo je treba namestiti na vrhu ozkega kota vrhoven sila reflektorji, projektiranje objav na zidu in nacionalni simbol, poudarja podobo vladna poslopja. Strešna oprema namesto širina različne barvne temperature svetlobe reflektorji, poudarjanje skyline, gradnja strehe.

Drugič, komercialno poslovne stavbe za velike poslovne stavbe po navadi glavni organ razdeljena na: glavne stavbe Priloge in krila _ večina stopničke je zelo širok, tako using podoba podjetja CI, zelena vodoravne črte, izraziti širok postopek gradnje glavne stavbe m bočno mase stavbe je najboljši Windows sprostitev podatkov. Zato v glavni stavbi in Priloge, na stenah celotno fasado design LED digitalni cev z bogato vsebino, izražanje gospodarske moči in visoko izhodišče. Za vlade in podjetja za ustvarjanje upravne in poslovne informacije založništvo. Bogastvo informacij in visoko tehnologijo slike vgradnjo narave delovanja poslovanja strank je v skladu s sliko velikega mesta.